– jobbstress

 

INDIVIDUELLT PROGRAM. KURS 4.

SOM HÖGKÄNSLIGA BEHÖVER VI TA HÄNSYN TILL VÅR ARBETSMILJÖ SPECIELLT MYCKET

Programmet är för dig som upplever att det är stressigt och rörigt på jobbet, använder kvällar och helger för att hinna med. Du känner att du inte har kontroll över allt som ska göras och arbetar för ofta i sista stund med vissa uppgifter. Du vill lära dig mer om arbetsmetodik och att ”Arbeta ännu smartare©”.

 

INNEHÅLL

Före tillfälle 1 får du fylla i en behovsenkät så att vi lägger upp programmet så det stödjer dina behov av arbetsmetodik som högkänslig. Programmet ”Arbeta ännu smartare©” kan innehålla planering, prioritering, egen tid, mailmetodik, de7flytstopparna©. Man kan också kalla programmet självledarskap, personlig effektivitet eller professionell effektivitet.

 

MÅL FÖR PROGRAMMET

Ett mycket konkret och praktiskt program där du lär dig hur du kan arbeta effektivt för att minska din stress, öka din kontroll och trivas bättre på jobbet. Du får redskap för att få mer tid för det viktiga i ditt jobb. Du lär dig att planera på kort och lång sikt, smarta att göra listor och handlingsplaner samt hur du kan jobba smartare med din mail.

 

UPPLÄGG INDIVIDUELLT PROGRAM

  • Grundprogram: 3 tillfällen á 2 timmar.
  • Fördelade med 4 veckors mellanrum. Hemarbete, träning och reflektion mellan tillfällena.

 

VÄLJ PLATS

  • Vasastan, Stockholm.
  • Katrineholm.
  • Vi ses via din dator och Zoom.

 

VILL DU VETA MER och BESTÄLLA KURS

KURS 4: HJÄLP JAG ÄR HÖGKÄNSLIG OCH STRESSAD PÅ JOBBET

  • Maila: helen.vedle@getready.se
  • Ring: 070 647 17 27

 

DIN COACH

Helén Vedlé.

Högkänslig/Högsensitiv/HSP. Certifierad livs/karriär- & stresscoach. Planerings- & arbetsmetodikexpert. Föreläsare och författare.

Specialitet: högkänslighet/stresshantering/arbetsmetodik/karriärcoaching.

Jag hjälper dig med att ta de steg du behöver som högkänslig för att fungera ännu bättre på din arbetsplats, minska risken för utmattning och ha kraft för din tid utanför arbetet.

Utbildad pedagog, examen DIHR, certifierad coach inom karriär och stress. Har en bakgrund som VD och konsult. År 2000 startade jag företaget Get ready! Arbetar med coaching, föreläsningar och interaktiva gruppkurser och individuella kurser för chefer och medarbetare.

Mina drivkrafter är att utvecklas, utveckla och utbilda.

Mina motton:

”Varje dag börjar med nya möjligheter.”

”Högkänslighet är en styrka.”

”De bästa arbetsåren ligger framför oss.”

 

 

 

HÖGKÄNSLIGHETSHJÄLPEN©

”Lär dig mer om din egen högkänslighet och se dig själv och din omvärld på ett nytt sätt. Lär dig förstå mer om hur din hjärna och kropp fungerar och hur normer i samhället kan påverka oss högkänsliga.” HELÉN VEDLÉ