Coacher & utbildare

Helén Vedlé
Grundaren av Get ready!, Helén Vedlé, är en uppskattad och inspirerande konsult, coach och föreläsare, med mångårig erfarenhet av personal- och organisationsutveckling samt stressproblematik. Hon är känd för sitt motiverande och engagerande sätt samt sitt mycket pedagogiska material. Helén har skrivit en fackbok om planering ”Planera smartare – få tid för det viktiga” som kom ut oktober 2014.

Helén Vedlé är certifierad livs- och karriärcoach (1999) och certifierad handledare av Stressprofilen® och Arbetsmiljöprofilen® (2001). Hon är också diplomerad från IHR, mental tränare & certifierad stresspedagog vid Ledarhögskolan Örebro, KBT-pedagog, MI-coach (motiverande samtal) samt utbildad pedagog vid Karlstad Universitet. Hon har arbetat som VD i tio år, konsult i fem år och drivit Get ready! sedan år 2000.

Med sin pedagogiska bakgrund och sitt personliga engagemang stödjer hon förändringsprocessen på såväl företagsnivå som individnivå både praktiskt och långsiktigt.

”Min roll som utbildare och coach är att vara ett stöd i din förändringsprocess. Min ambition är att hela tiden vara ett steg före dig på din väg att finna ditt inre svar.”

Mina deviser är:
”De bästa arbetsåren ligger framför oss”…
”Varje dag börjar med nya möjligheter”

 

Underkonsulter
Get ready har samarbete med ett 10 tal utbildare och coacher. Du får ett förslag och en presentation av din coach eller utbildare om det blir aktuellt med någon annan än Helén själv.