Varför välja oss!

Varför ska du välja Get ready! som din karriär/jobbcoach?

Du får en utbildad KARRIÄR-coach inte bara en allmän coach
Att vara coach betyder att vara stöd och hjälp på vägen. Att vara karriärcoach betyder att man har en speciell utbildning för att coacha när det gäller jobb, yrke, karriär. Helén fick sin certifiering 1999. Har även jobbat med att utbilda karriärcoacher. Annalena fick sin certifiering 2002.

Du får en coach med 14 års erfarenhet av just karriärcoaching
Vi har jobbat heltid  med coaching och utbildning sedan vi fick våra certifieringar som karriärcoacher. Vi har kunskap och erfarenhet av CV skrivning, hur man söker jobb på annat sätt osv. Det som andra typer av coacher själva måste lära sig först.

Du vet vem du får som coach
Helén Vedlé alternativt Annalena Brighty. Eftersom Get ready! har en två coacher, så vet du vem du får. Om någon av oss har semester, är fullbokad eller har uppdrag på annan ort så får du arbeta med den andra av oss.

Du får en coach med gott rykte.
Några omdömen vi fått: inspirerande, hoppingivande, positiv, lugn, professionell, mycket pedagogisk och metodisk.

Du får jobba metodiskt och praktiskt
Det material vi använder oss av är våra deltagare mycket förtjusta i. Det är mycket praktiskt och lätt att använda.

Du får individuell coaching
Du får individuell coaching där du får hela fokuset på dina behov.

Du får stöd i att finna ditt drömjobb
Om vi inte vet vad vi vill så hittar vi inte heller det vi söker. Vårt mål är att du ska finna ditt drömjobb vare sig det är på kort eller lång sikt. Därför erbjuder vi de som går på vårt program extra övningar genom ett karriärinventeringsprogram.

Du lär dig att skriva ett MODERNT CV
Vi har många bra exempel på hur du skriver bra CV som skiljer sig från mängden och som arbetsgivarna gillar. Ansökningsbrevet ska vara attraktivt. Din LinkedIn profil ska vara professionell.

Du lär dig många sätt att söka jobb
Vi optimerar ditt sökande genom många olika tips på hur du kan söka jobb.

10 Vi kommer att ha trevligt
Vigör mitt bästa för att du ska trivas i programmet och komma vidare. Du gör ditt bästa för att komma till ett nytt jobb.

11 Deltagarna är nöjda.
Att programmet är bra kan man nog se på att de flesta som söker till Get readys program har fått det rekommenderat av någon som är mycket nöjd.