Deltagare berättar

Vi har frågat våra deltagare om vi får citera deras utvärderingar. Här är några citat från hundratals mycket nöjda deltagare:

Fantastiskt trevligt bemötande. Såg fram emot varje gång. Roligt program samt att jag ser på mig själv på ett nytt sätt.
ML

Aha upplevelse när det gäller att skriva ett ansökningsbrev. Mycket bra att få veta hur arbetsgivare, rekryterare tänker vid anställning. Har fyllt de luckor jag hade och knutit ihop delarna av jobbsökar processen så att jag har fått en överblick över den.
JF

Otroligt tacksam för allt stöd den här turbulenta tiden. Vet inte hur det gått annars.
LV

Ett stort TACK. Vi ”bollade” båda våra synpunkter runt arbetssökandet och hade naturliga och ärliga samtal Fick bra råd inför intervjuer. Jag fick jobb för att jag gick programmet.
EP

Att få kontakt med en erfaren coach som har intresse och tid för att se mig, min utbildning, mina erfarenheter och kompetenser. Som har respekt för vem jag är som person och för min karriär. Att när man själv håller på att tappa hoppet så finns det någon som tror på en och hjälper till. Övningar som leder till nya självinsikter, till att inse att alla erfarenheter är värdefulla. Råd som utgår från vad jag kan och vem jag är.
NH

Jag trodde att mitt CV var bra när jag började, men insåg att efter coachens inputs att det behövdes ändras. Nu känns det väldigt bra. Är mycket nöjd, det har varit ett stort stöd under mina ansökningar och intervjuer under den här tiden.
PP

Speciellt bra var coachens engagemang och att hon tycker att det är roligt, det märks.
KR

Jättestrukturerat program och lätt att hitta problemet… Tidigare har jag gett upp att söka jobb som jag tycker om, men i slutet av programmet fick jag jobbet som jag tycker om. Jättesnäll och trevlig jobbcoach, STORT TACK!
HK

Speciellt bra var att inte tappa fokus och få motivation att se framåt. Bra information. Sättet att jobba och tänka på mycket bra.
PP

Väldigt fint utformat CV och ansökningsbrev, jag fick till och med beröm på intervjun att de var så bra och informativa. Speciellt bra var att coachen aldrig släppte taget. Kom med nya idéer och arbetsuppgifter. Hon var engagerad och gav aldrig upp = Toppen!
UL