INDIVIDUELLT PROGRAM. KURS 2.

MÅNGA HÖGKÄNSLIGA ÄR STRESSKÄNSLIGA

Det är en styrka och glädje att vara högkänslig/högsensitiv/HSP om vi tar hänsyn till våra behov. Vi är blir lätt överstimulerade och kan bli så stressade så vi inte mår bra. Vi behöver förstå och förändra vissa saker i vårt liv för att få det bästa liv vi kan ha.

Programmet är för dig som har en för hög stressnivå som du inte mår bra av.

 

INNEHÅLL

Du får före tillfälle 1 göra en mycket grundlig, vedertagen stresstest som vi går igenom för att du ska kunna se alla delar av din situation. Därefter arbetar vi med de olika stressorer du har som högkänslig. Du går tillsammans med din coach igenom  de20högkänsligastegen©. Områdena representerar de olika delarna i vårt liv som högkänsliga, som vi kan se över för att må ännu bättre.

 

MÅL FÖR PROGRAMMET

Ett mycket konkret och praktiskt program där du genom en tydlig stresstest får en uppfattning om din stressnivå och dina stressorer. Du får ökad kunskap och tips för att du som högkänslig ska kunna öka din livskvalitet, se din styrka och ta hänsyn till dina behov. Genom olika övningar och reflektioner tar du beslut om vad du vill förändra.

 

UPPLÄGG INDIVIDUELLT PROGRAM

  • Grundprogram: 4 tillfällen á 2 timmar.
  • Fördelade med 3 veckors mellanrum. Hemarbete, träning och reflektion mellan tillfällena.
  • Välj förmiddag, eftermiddag eller kvällstid. (10–12, 14–16, 18–20)

 

VÄLJ PLATS

  • Vasastan, Stockholm.
  • Katrineholm.

VILL DU VETA MER/BESTÄLL KURS/COACHING

KURS 2: HJÄLP JAG ÄR HÖGKÄNSLIG OCH STRESSAD

  • Maila: helen.vedle@getready.se
  • Ring: 070 647 17 27

 

 

DIN COACH: Helén Vedlé.

Högkänslig/Högsensitiv/HSP. Certifierad livs/karriär- & stresscoach. Planerings- & arbetsmetodikexpert. Föreläsare och författare.

Specialitet: högkänslighet/stresshantering/arbetsmetodik/karriärcoaching.

Jag hjälper dig med att ta de steg du behöver som högkänslig för att fungera ännu bättre på din arbetsplats, minska risken för utmattning och ha kraft för din tid utanför arbetet.

Utbildad pedagog, examen DIHR, certifierad coach inom karriär och stress. Har en bakgrund som VD och konsult. År 2000 startade jag företaget Get ready! Arbetar med coaching, föreläsningar och interaktiva gruppkurser och individuella kurser för chefer och medarbetare.

Mina drivkrafter är att utvecklas, utveckla och utbilda.

Mina motton:

”Varje dag börjar med nya möjligheter.”

”Högkänslighet är en styrka.”

”De bästa arbetsåren ligger framför oss.”

 

HÖGKÄNSLIGHETSHJÄLPEN©

”Lär dig mer om din egen högkänslighet och se dig själv och din omvärld på ett nytt sätt. Lär dig förstå mer om hur din hjärna och kropp fungerar och hur normer i samhället kan påverka oss högkänsliga.” HELÉN VEDLÉ